Dagens tugg

Dagens tugg

Om bloggen

Skriver lite allmänt om vad som händer och sker. Bloggen skrivs både på rikssvenska och mål. Beroende på humör och ämne.

Ni får gärna lämna en kommentar. Den ger näring åt fortsatt skrivande.

20-26 mars

Mars 2011Skapad av Karin Häggström ons, april 13, 2011 11:22:04

En vecka med barnbarnen går alldeles för snabbt. En vecka full av aktiviteter trots att vädret inte var det bästa. Som tur är finns det inomhus aktiviteter. Mellan snöskurarna blev det skoteråkning och pulkåkning. Dagar då det var sämre väder blev det bad och bowling.

Kanin fick också vara med på ett hörn. Han ville se hur det gick till att bowla.

  • Kommentarer(0)//karinblogg.strandtorpet.se/#post330

1-2 mars

Mars 2011Skapad av Karin Häggström ons, mars 02, 2011 18:22:40

Igår var det skønt væder på golfbanan. En golfrunda går alldeles før fort.

Vi har bytt hotellrum dærfør att vårat rum var så kallt. Tyværr så førsvinner solen innan vi har kommit hem från golfbanan. Så det blir inga hærliga eftermiddagar på balkongen før vår del på denna resa. Så fort solen førsvinner blir det kallt direkt. Kallt och kallt, men man sitter inte gærna ute i alla fall.

Idag var det svinkallt, før mig, på golfbanan. B-O tyckte det var sommarværme........ Jag stoppade mina hænder under hans skjorta men då backade han direkt. Så det dær med sommarværme kan nog inte belæggas. Kænde mig stelfrusen och spelet blev dærefter. Efter golfrundan åkte vi direkt ner till Funchal och dær var det genast bættre værme. B-O och jag har tagit en promenad runt och kollat in bygget som B-O basade øver førra gången vi var hær. Det ær nu færdigt och har blivit fina lægenheter. Arbetarna har skøtt arbetet bra utan arbetsbas.

Våra vænner på golfbanan vælkomnade oss med stora famnen. Kændes bra! Vi går føre alla andra nær det gæller tee tider. Vi skickas ut så fort vi kommer dit æven om vår tid først ær en timme senare. Tænk att ha sådana privilegier.

Enligt vædertjænsten hær blir det sol imorgon, något jag længtar efter. Nu hørs vi om några dagar igen.

  • Kommentarer(2)//karinblogg.strandtorpet.se/#post327